russian english
 
 
 
 
 
 
 Сервиз

РАД инженеринг ООД предлага пълният спектър услуги по гаранционно и следгаранционно обслужване, диагностика, текущи и основни ремонти на електрокари и мотокари и друга подемно-транспортна техника, а също така и отделни агрегати (ДВГ, ХДП, двигателен и управляем мост). Сервизните услуги се изпълняват както в сервизната ни база, така и на място при клиента. РАД инженеринг ООД разполага със сервизни бази в цяла България.

Основни принципи в работата на сервизния отдел са предоставянето на висококачествени услуги, обслужването при най-добрите ценови условия и индивидуалния подход към всеки отделен клиент.

На техническият персонал на сервизния отдел регулярно се провеждат обучения и курсове за повишение на квалификацията.

Сервизният отдел на РАД инженеринг разполага със съвременно диагностично оборудване и инструменти, обезпечаващо висококачествения сервиз и ремонт.
При извършването на техническите обслужвания и ремонт се изолзват само оригинални резервни части - 100% гаранция за качество.

Поддържането в изправност на Вашия парк от мотокари и електрокари и друга подемно-транспортна техника, Ви осигурява ефективен и безавариен производствен процес. Всичко това е възможно със своевременното техническо обслужване от специалистите в сервизния отдел на РАД инженеринг. При сключването на договор за техническо обслужване на подемно-транспортна техника, на Клиента се гарантира времеви приоритет при изпълнение на поръчките, а също така и преференциални ценови условия.

На всички резрвни части, подменени по време на ремонта, а също така и на дейностите по текущите и основните ремонти се предоставя гаранционен срок.


 

промоции
сертификати
контакти
 
Copyright © 2019. Всички права запазени. Сайтът е създаден от SDK