russian english
 
 
 
 
 
 
 Тягови акумулаторни батерии, Зарядни устройства

РАД инженеринг ООД е дистрибутор на пълната гама тягови акумулаторни батерии за електрокари и подемно-транспортна техника с електрическо задвижване.
Батериите са изградени от последователно свързани тягови панцерни елементи, всеки с номинално напрежение от 2.0V и съответен капацитет, равен на капацитета на батерията. Елементите са подредени по определена схема в метален сандък с пластмасово покритие, устояващо на всички агресивни въздействия при тежки експлоатационни условия. Връзките между елементите стандартно са гъвкави болтови връзки, позволяващи по-лесна поддръжка на батерията и евентуална замяна на повредени елементи. Допълнителни опции са системите за централно доливане и газоотвеждане, намаляващи до минимум повредите, дължащи се на неправилна експлоатация и обслужване. Полюсните накрайници за връзка към електрокарите могат да бъдат както по БДС, така и с конусни накрайници съгласно DIN 43596.

Батериите се изпълняват с един от трите типа тягови панцерни елементи:

PzS - Стандартен тип.
PzSL - Усилен тип - с повишен капацитет от 9% до 17% спрямо PzS, без изменение размерите на акумулатора (и респективно батерията), което осигурява по-високи параметри на функционалните характеристики - по-дълъг работен период, повишена издръжливост в цикли, подобрена характеристика при бързо разреждане с високи разрядни токове.
PzSH - Хипер Усилен тип - с повишен капацитет от 18% до 29% спрямо спрямо PzS.

РАД инженеринг ООД предлага безплатна доставка и монтаж в зависимост от модела на батерията и местоположението на клиента.

 

промоции
сертификати
контакти
 
Copyright © 2019. Всички права запазени. Сайтът е създаден от SDK