russian english
 
 
 
 
 
 
 за нас

"РАД инженеринг" ООД е частно, машиностроително предприятие създадено през 1990 година в гр. Пловдив от утвърдени специалисти в българското каростроене.
Фирмата е създала собствено инженерно и конструкторско бюро, което проектира и разработва мотокари, електрокари, специализирана складова техника, агрегати и възли за подемно-транспортна техника.
Продуктите с марка RAD_ENG се отличават с оригинален и функционален дизайн и висока степен на надеждност, сертифицирани са и отговарят на всички съвременни изисквания за безопасност, ергономичност, ефективност и екологичност. През 2008-ма година дейността на фирмата е сертифицирана по системата за качество ISO 9001:2000, а през декември 2017-та година е сертифицирана по системата ISO 9001:2015.Днес, "РАД инженеринг" е един от водещите производители на електрокари и мотокари в България, като производственото портфолио на фирмата включва:

• Мотокари високоповдигачи – фамилия OPTIMAL New Generation - дизелови и газови с товароподемност от 1.25 до 8,0 тона и височини на повдигане до 6400мм.
• Електрокари високоповдигачи – фамилия COMPACT - 3-опорни с товароподемност 1,25- 1,8тона и 4-опорни с товароподемност от 1,25 до 5,0 тона и височини на повдигане до 6200мм.
• Специализирани електрокари високоповдигачи COMPACT EVTO за работа в много тесни коридори с тристранна обрабока на товара с товароподемности до 1,2 тона и височини на повдигане до 7000мм. и Електрокари високоповдигачи Рийчтрак с товароподемности от 1,4 до 2,0 тона и височини на повдигане до 9000мм.
• Влекачи Trac Boy - електрически, дизелови и газови, с теглително усилие от 1,25 до 25kN.
• Платформени електрокари Cargo Boy - с товароносимост 2,0 и 3,0 тона.
• Производство и механична обработка на детайли и възли за кари.

Основни доставчици на РАД инженеринг ООД са утвърдени световни производители, като: KUBOTA – Япония, Iveco - Италия, , DANA Hurt Clark- Италия; Hoesch - Германия, Kaup - Германия, TVH - Белгия и др.

За годините, през които РАД инженеринг ООД е активен участник на пазара на подемно-транспортна техника, фирмата успя да се наложи на много чуждестранни пазари, като: Румъния, Полша, Италия, Литва, Беларус, Германия, Алжир, Русия, Украйна, Грузия, и др.

Клиенти на РАД инженеринг ООД в България са, както големи фирми – „ЧЕЗ Разпределение България” ЕАД, „СИС индустрийс” ООД, „Топаз Мел” ООД, “Булгартрансгаз” ЕАД,  „Елекроенергиен Системен Оператор" ЕАД, "Мини Марица Изток" ЕАД, "АЕЦ Козлодуй" ЕАД, „Аурубис България” АД така и много други малки и средни предприятия.

Фирмата се занимава и с редица съпътстващи дейности, като: отдаване под наем, сервиз, поддръжка, ремонтиране на отделни компоненти и възли, и рециклиране на кари.


промоции
сертификати
контакти
 
Copyright © 2019. Всички права запазени. Сайтът е създаден от SDK